Styrpanelen loggar funktionen

UNDER DYGNETS ALLA TIMMAR

WSB Clean minireningsverk har ett system för styrning och övervakning där vi loggar din anläggnings drift under dygnets alla timmar. Allt för att du ska känna dig trygg och säker.

Rapportering varje dygn

Minireningsverkets styrpanel är placerad i ett automatikskåp för utomhusmontage. Styrpanelen är vårt redskap för att anpassa driften så att bästa tänkbara reningsresultat upprätthålls. (Styrpanelen innehåller utrustning (med batteribackup) för överföring av data via GPRS vilket möjliggör inställningsjusteringar samt kontinuerlig övervakning av anläggningens drift via mobilnätet.

Varje dygn tar vi emot rapporter med driftinformation från samtliga installerade anläggningar via e-post. Eventuella larm och varningsmeddelanden skickas omedelbart till vår serviceavdelning för bedömning av lämplig åtgärd (sker under kontorstid). Eftersom Norrland är ett stort upptagningsområde finns det tillfällen då vi ber våra kunder att hjälpa oss med felsökningen. Det gör vi för att kunna hålla nere servicepriserna och slippa åka ut på oplanerade servicebesök. Mycket går att lösa med vår fjärrstyrning i kombination med ett par ögon på platsen.

Intresseanmälan

    Genom att kryssa i den här rutan bekräftar du att du har läst och godkänner våra användarvillkor angående lagringen av uppgifterna som skickas in via detta formulär.:

    Vi kontaktar dig så snart vi kan för att lyssna till dina önskemål och behov